Ventouris Ferries

Tragete për Shqipëri dhe Greqio.
Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Shqipëri dhe Greqi me Ventouris Ferries. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Shqipëri dhe Greqi me Ventouris Ferries.

 

Ventouris Ferries Tragetët Itali Shqipëri – Nisja nga Bari për Shqipëri:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Bari Durrës 8 orë deri në 7 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Durrës Bari 8 orë deri në 7 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!

 

Ventouris Ferries Tragete Itali Greqi – Nisja nga Bari për Greqi:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Bari Korfuz 10 orë deri në 3 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Bari Igumenicë 11 orë 30 min deri në 7 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Korfuz Bari 10 orë deri në 3 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Igumenicë Bari 11 orë 30 min deri në 7 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!

 

Flotë Ventouris Ferries:

Rigel


Olympus


Aqua Hercules


Bari

Get listings with RSS Print