Patra Brindisi

Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit nga Patra në Brindisi. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit nga Patra në Brindisi

Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Patra Brindisi 14 orë 30 min deri në 7 nisje javore ENDEAVOR LINES Prenotoni!
Trageti Patra Brindisi – Zbritje, Oferta të veçanta dhe Promocionet
Fëmijë 4-12
50 % zbritje
Fëmijë 0-4
100 % zbritje
Studentët deri në 26 vjet
20 % zbritje
Të moshuarit mbi 60 vjeç
10 % zbritje
Prenotoni deri 29 mars 2012
20 % zbritje
PLEINAIR anëtarët (vetëm me Endeavor Lines)
25 % zbritje
CAMPER AND CARAVAN FRIENDS anëtarët (vetëm me Endeavor Lines)
25 % zbritje
Get listings with RSS Print

Harta e udhtimit


Porti i nisjes

Porti i arritjes