Bari Durrës

Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit nga Bari në Durrës. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit nga Bari në Durrës

Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Bari Durrës 8 orë deri në 7 nisje javorek VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Bari Durrës 8 orë deri në 7 nisje javorek EUROPEAN SEAWAYS Prenotoni!
Bari Durrës 8 orë deri në 7 nisje javorek ADRIA FERRIES Prenotoni!
Trageti Bari Durrës – Zbritje, Oferta të veçanta dhe Promocionet
-
Fëmijë 4-12
50 % zbritje
Fëmijë 0-4
100 % zbritje
Studentët deri në 26 vjet
20 % zbritje
Get listings with RSS Print

Porti i nisjes

Porti i arritjes