Ankona Patra

Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit nga Ankona në Patra. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit nga Ankona në Patra

Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Ankona Patra 22 orë deri në 7 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Ankona Patra 22 orë deri në 7 nisje javore ANEK SUPERFAST Prenotoni!
Trageti Ankona Patra – Zbritje, Oferta të veçanta dhe Promocionet
Fëmijë 4-12
50 % zbritje
Fëmijë 0-4
100 % zbritje
Studentët deri në 26 vjet
20 % zbritje
Të moshuarit mbi 60 vjeç
10 % zbritje
Prenotoni deri 29 shkurt 2012
10 % zbritje
ADAC anëtarët
15 % zbritje
PLEINAIR anëtarët
25 % zbritje
TRENITALIA anëtarët
15 % zbritje
Get listings with RSS Print

Harta e udhtimit


Porti i nisjes

Porti i arritjes