Trageti për Venecia

Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Venecia. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Venecia.

 

Tragete Greqi Venecia – Nisja nga Korfuz Igumenicë dhe Patra për Itali:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Korfuz Venecia 26 orë deri në 3 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Igumenicë Venecia 24 orë deri në 3 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Patra Venecia 34 orë deri në 6 nisje javorek MINOAN LINES Prenotoni!
Get listings with RSS Print