Trageti për Patra

Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Patra. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Patra.

 

Tragete Itali Patra – Nisja nga Ankona, Bari, Brindisi dhe Venecia për Greqi:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Ankona Patra 22 orë deri në 7 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Ankona Patra 22 orë deri në 7 nisje javore ANEK SUPERFAST Prenotoni!
Bari Patra 15 orë 30 min deri në 7 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Brindisi Patra 14 orë 30 min deri në 7 nisje javore ENDEAVOR LINES Prenotoni!
Venecia Patra 34 orë deri në 3 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Get listings with RSS Print