Trageti për Igumenicë

Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Greqi. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Greqi.

 

Tragete Itali Igumenicë – Nisja nga Ankona, Bari, Brindisi dhe Venecia për Greqi:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Ankona Igumenicë 16 orë deri në 7 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Ankona Igumenicë 15 orë deri në 7 nisje javore ANEK SUPERFAST Prenotoni!
Bari Igumenicë 9 orë 30 min deri në 7 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Bari Igumenicë 11 orë 30 min deri në 7 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Brindisi Igumenicë 7 orë 30 min deri në 7 nisje javore ENDEAVOR LINES Prenotoni!
Brindisi Igumenicë - - VENTOURIS / NEL Prenotoni!
Brindisi Igumenicë - - AGOUDIMOS LINES Prenotoni!
Venecia Igumenicë 24 orë deri në 3 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Get listings with RSS Print