Trageti për Durrës

Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Durrës. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Durrës.

 

Tragete Itali Durrës- Nisja nga Ankona dhe Bari për Shqipëri:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Ankona Durrës 18 orë deri në 3 nisje javore ADRIA FERRIES Prenotoni!
Bari Durrës 8 orë deri në 7 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Bari Durrës 8 orë deri në 7 nisje javore EUROPEAN SEAWAYS Prenotoni!
Bari Durrës 8 orë deri në 7 nisje javore ADRIA FERRIES Prenotoni!
Get listings with RSS Print