Trageti për Brindisi

Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Brindisi. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Brindisi.

 

Tragete Shqipëri Brindisi – Nisjet nga Vlora për Itali:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Vlorë Brindisi 8 orë deri në 6 nisje javore AGOUDIMOS LINES Prenotoni!
Vlorë Brindisi 8 orë deri në 6 nisje javore RED STAR FERRIES Prenotoni!
Vlorë Brindisi 8 orë - EUROPEAN FERRIES Prenotoni!

 

Tragete Greqi Brindisi – Nisja nga Korfuz, Igumenica dhe Patra per Itali:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Korfuz Brindisi 6 orë 30 min deri në 3 nisje javore ENDEAVOR LINES Prenotoni!
Korfuz Brindisi - - VENTOURIS / NEL Prenotoni!
Korfuz Brindisi - - AGOUDIMOS LINES Prenotoni!
Igumenicë Brindisi 7 orë 30 min deri në 7 nisje javore ENDEAVOR LINES Prenotoni!
Igumenicë Brindisi - - VENTOURIS / NEL Prenotoni!
Igumenicë Brindisi - - AGOUDIMOS LINES Prenotoni!
Patra Brindisi 14 orë 30 min deri në 7 nisje javore ENDEAVOR LINES Prenotoni!
Get listings with RSS Print