Trageti për Bari

Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Bari. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Bari.

 

Tragete Shqipëri Bari – Nisjet nga Durrësi për Itali:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Durrës Bari 8 orë deri në 7 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Durrës Bari 8 orë deri në 7 nisje javore EUROPEAN SEAWAYS Prenotoni!
Durrës Bari 8 orë deri në 7 nisje javore ADRIA FERRIES Prenotoni!

 

Tragete Greqi Bari – Nisja nga Korfuz, Igumenica dhe Patra per Itali:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Korfuz Bari 10 orë deri në 3 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Korfuz Bari 10 orë deri në 3 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Igumenicë Bari 9 orë 30 min deri në 7 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Igumenicë Bari 11 orë 30 min deri në 7 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Patra Bari 15 orë 30 min deri në 7 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Get listings with RSS Print