Trageti për Ankona

Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Ankona. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Ankona.

 

Tragetët Shqipëri Ankona- Nisjet nga Durrësi për Itali:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Durrës Ankona 18 orë deri në 3 nisje javore ADRIA FERRIES Prenotoni!

 

Tragete Greqi Ankona – Nisja nga Igumenica dhe Patra per Itali:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Igumenicë Ankona 16 orë deri në 7 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Igumenicë Ankona 15 orë deri në 7 nisje javore ANEK SUPERFAST Prenotoni!
Patra Ankona 22 orë deri në 7 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Patra Ankona 21 orë deri në 7 nisje javore ANEK SUPERFAST Prenotoni!
Get listings with RSS Print