Trageti për Korfuz

Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Korfuz. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Korfuz.

 

Tragete Itali Korfuz – Nisja nga Bari, Brindisi dhe Venecia për Greqi:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Bari Korfuz 10 orë deri në 3 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Bari Korfuz 8 orë deri në 3 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Brindisi Korfuz 6 orë 30 min deri në 3 nisje javore ENDEAVOR LINES Prenotoni!
Brindisi Korfuz - - VENTOURIS / NEL Prenotoni!
Brindisi Korfuz - - AGOUDIMOS LINES Prenotoni!
Venecia Korfuz 26 orë deri në 3 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Get listings with RSS Print