Tragete për Shqipëri

Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Shqipëri. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Shqipëri.

Tragete Bari Durrës – Deri në 7 nisje javore me Ventouris Ferries

Tragete Bari Durrës -

Posted by admin on Jan 7, 2012 1
Tragete për Shqipëri Red Star Ferries. Linja Brindisi Vlorë Brindisi.

Tragete për Shqipëri Red Star

Posted by admin on Jan 7, 2012 2
Ankona Durrës – Tragete për Shqipëri Adria Ferries. Prenotoni !

Ankona Durrës - Tragete për

Posted by admin on Jan 7, 2012 3

 

Tragetët Itali Shqipëri – Nisja nga Ankona për Shqipëri:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Ankona Durrës 18 orë deri në 3 nisje javore ADRIA FERRIES Prenotoni!

 

Tragetët Itali Shqipëri – Nisja nga Bari për Shqipëri:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Bari Durrës 8 orë deri në 7 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Bari Durrës 8 orë deri në 7 nisje javore EUROPEAN SEAWAYS Prenotoni!
Bari Durrës 8 orë deri në 7 nisje javore ADRIA FERRIES Prenotoni!

 

Tragetët Itali Shqipëri – Nisja nga Brindisi për Shqipëri:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Brindisi Vlorë 8 orë deri në 6 nisje javore AGOUDIMOS LINES Prenotoni!
Brindisi Vlorë 8 orë deri në 6 nisje javore RED STAR FERRIES Prenotoni!
Brindisi Vlorë 8 orë deri në 6 nisje javore EUROPEAN FERRIES Prenotoni!

 

Portet e Shqipërise

Portet Italiane te lidhura me Shqipërinë

Kompanitë e trageteve

Get listings with RSS Print