Tragete për Itali

Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Itali. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Itali.

Tragete Bari Igumenicë Bari. Deri në 7 nisje javore ! Prenotoni me NetFerry.

Tragete Bari Igumenicë Bari. Deri

Posted by admin on Dec 28, 2011 1
Tragetët Shqipëri Itali – Nisjet nga Durrësi në Ankona dhe Bari !

Tragetët Shqipëri Itali - Nisjet

Posted by admin on Jan 24, 2012 2
Tragete për Shqipëri Red Star Ferries. Linja Brindisi Vlorë Brindisi.

Tragete për Shqipëri Red Star

Posted by admin on Jan 7, 2012 3

 

Tragetët Shqipëri Itali – Nisjet nga Durrësi dhe Vlora për Itali:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Durrës Ankona 18 orë deri në 3 nisje javore ADRIA FERRIES Prenotoni!
Durrës Bari 8 orë deri në 7 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Durrës Bari 8 orë deri në 7 nisje javore EUROPEAN SEAWAYS Prenotoni!
Durrës Bari 8 orë deri në 7 nisje javore ADRIA FERRIES Prenotoni!
Vlorë Brindisi 8 orë deri në 6 nisje javore AGOUDIMOS LINES Prenotoni!
Vlorë Brindisi 8 orë deri në 6 nisje javore RED STAR FERRIES Prenotoni!
Vlorë Brindisi 8 orë - EUROPEAN FERRIES Prenotoni!

 

Tragete Greqi Itali – Nisja nga Korfuz, Igumenica dhe Patra per Itali:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Korfuz Bari 10 orë deri në 3 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Korfuz Bari 10 orë deri në 3 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Korfuz Brindisi 6 orë 30 min deri në 3 nisje javore ENDEAVOR LINES Prenotoni!
Korfuz Brindisi - - VENTOURIS / NEL Prenotoni!
Korfuz Brindisi - - AGOUDIMOS LINES Prenotoni!
Korfuz Venecia 26 orë deri në 3 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Igumenicë Ankona 16 orë deri në 7 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Igumenicë Ankona 15 orë deri në 7 nisje javore ANEK SUPERFAST Prenotoni!
Igumenicë Bari 9 orë 30 min deri në 7 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Igumenicë Bari 11 orë 30 min deri në 7 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Igumenicë Brindisi 7 orë 30 min deri në 7 nisje javore ENDEAVOR LINES Prenotoni!
Igumenicë Brindisi - - VENTOURIS / NEL Prenotoni!
Igumenicë Brindisi - - AGOUDIMOS LINES Prenotoni!
Igumenicë Venecia 24 orë deri në 3 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Patra Ankona 22 orë deri në 7 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Patra Ankona 21 orë deri në 7 nisje javore ANEK SUPERFAST Prenotoni!
Patra Bari 15 orë 30 min deri në 7 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Patra Brindisi 14 orë 30 min deri në 7 nisje javore ENDEAVOR LINES Prenotoni!
Patra Venecia 34 orë deri në 6 nisje javorek MINOAN LINES Prenotoni!
Get listings with RSS Print