Tragete për Greqi

Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Greqi. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Greqi.

Tragete Bari Igumenicë Bari. Deri në 7 nisje javore ! Prenotoni me NetFerry.

Tragete Bari Igumenicë Bari. Deri

Posted by admin on Dec 28, 2011 1
Nisja nga Venecia dhe Ankona për Igumenicë dhe Patra. Tragete për Greqi!

Nisja nga Venecia dhe Ankona

Posted by admin on Jan 25, 2012 2

 

Tragete Itali Greqi – Nisja nga Ankona për Greqi:

Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Ankona Igumenicë 16 orë deri në 7 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Ankona Igumenicë 15 orë deri në 7 nisje javore ANEK SUPERFAST Prenotoni!
Ankona Patra 22 orë deri në 7 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Ankona Patra 22 orë deri në 7 nisje javore ANEK SUPERFAST Prenotoni!

 

Tragete Itali Greqi – Nisja nga Bari për Greqi:

Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Bari Korfuz 10 orë deri në 3 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Bari Korfuz 8 orë deri në 3 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Bari Igumenicë 9 orë 30 min deri në 7 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Bari Igumenicë 11 orë 30 min deri në 7 nisje javore VENTOURIS FERRIES Prenotoni!
Bari Patra 15 orë 30 min deri në 7 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!

 

Tragete Itali Greqi – Nisja nga Brindisi për Greqi:

Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Brindisi Korfuz 6 orë 30 min deri në 3 nisje javore ENDEAVOR LINES Prenotoni!
Brindisi Korfuz - - VENTOURIS / NEL Prenotoni!
Brindisi Korfuz - - AGOUDIMOS LINES Prenotoni!
Brindisi Igumenicë 7 orë 30 min deri në 7 nisje javore ENDEAVOR LINES Prenotoni!
Brindisi Igumenicë - - VENTOURIS / NEL Prenotoni!
Brindisi Igumenicë - - AGOUDIMOS LINES Prenotoni!
Brindisi Patra 14 orë 30 min deri në 7 nisje javore ENDEAVOR LINES Prenotoni!

 

Tragete Itali Greqi – Nisja nga Venecia për Greqi:

Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Venecia Korfuz 26 orë deri në 3 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Venecia Igumenicë 24 orë deri në 3 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Venecia Patra 34 orë deri në 3 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!

 

Portet e Greqisë

Portet Italiane te lidhura me Greqinë

Kompanitë e tragetëve

Get listings with RSS Print