Superfast Ferries

Tragete për Greqi.
Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Greqi me Superfast Ferries. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Greqi me Superfast Ferries.
 

Superfast Ferries Tragete Itali Greqi – Nisja nga Bari për Greqi:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Bari Korfuz 8 orë deri në 3 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Bari Igumenicë 9 orë 30 min deri në 7 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Bari Patra 15 orë 30 min deri në 7 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Korfuz Bari 10 orë deri në 3 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Igumenicë Bari 9 orë 30 min deri në 7 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!
Patra Bari 15 orë 30 min deri në 7 nisje javore SUPERFAST FERRIES Prenotoni!

 

Flotë Superfast Ferries:

Superfast I

Superfast II

Get listings with RSS Print