Minoan Lines

Tragete për Greqi.
Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Greqi me Minoan Lines. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Greqi me Minoan Lines.

 

Minoan Lines Tragete Itali Greqi – Nisja nga Ankona dhe Venecia për Greqi:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Ankona Igumenicë 16 orë deri në 7 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Ankona Patra 22 orë deri në 7 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Venecia Korfuz 26 orë deri në 3 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Venecia Igumenicë 24 orë deri në 3 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Venecia Patra 34 orë deri në 3 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Korfuz Venecia 26 orë deri në 3 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Igumenicë Ankona 16 orë deri në 7 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Igumenicë Venecia 24 orë deri në 3 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Patra Ankona 22 orë deri në 7 nisje javore MINOAN LINES Prenotoni!
Patra Venecia 34 orë deri në 6 nisje javorek MINOAN LINES Prenotoni!

 

Flotë Minoan Lines:

Olympia Palace

Europa Palace


Cruise Europa

Cruise Olympia

Get listings with RSS Print