European Seaways

Tragete për Shqipëri.
Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Shqipëri me European Seaways. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Shqipëri dhe Greqi me European Seaways.

 

European Seaways Tragetët Itali Shqipëri – Nisja nga Bari për Shqipëri:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Bari Durrës 8 orë deri në 7 nisje javore EUROPEAN SEAWAYS Prenotoni!
Durrës Bari 8 orë deri në 7 nisje javore EUROPEAN SEAWAYS Prenotoni!

 

Flotë European Seaways

Bridge

Ionis

Get listings with RSS Print