Anek Superfast

Tragete për Greqi.
Prenotoni tani biletën tuaj të tragetit për Greqi me Anek Superfast. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën e tragetit për Greqi me Anek Superfast.
 

Anek Superfast Tragete Itali Greqi – Nisja nga Ankona për Greqi:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Ankona Igumenicë 15 orë deri në 7 nisje javore ANEK SUPERFAST Prenotoni!
Ankona Patra 22 orë deri në 7 nisje javore ANEK SUPERFAST Prenotoni!

 

Anek Superfast Tragete Greqi Itali – Nisja nga Igumenica dhe Patra per Itali:
Linja e tragetëve Koha e udhëtimit Nisje javore Kompanitë e trageteve Prenotoni
Igumenicë Ankona 15 orë deri në 7 nisje javore ANEK SUPERFAST Prenotoni!
Patra Ankona 21 orë deri në 7 nisje javore ANEK SUPERFAST Prenotoni!

 

Flotë Anek Superfast:

Hellenic Spirit

Superfast VI


Superfast XII

Olympic Champion


Superfast XI

Get listings with RSS Print